Home           contact



Een revolutionaire wending

Een revolutionaire wending

Als mensheid en dus als mens staan we voor een ontzagwekkende en verbijsterende realiteit: gaan we het redden of niet? En met ons miljoenen levensvormen. Onze hoop ligt in het besef van de enorme urgentie én de mogelijkheid om tot een radicale beweging te komen in ons menselijk bewustzijn. En onze wereld liefdevol in te richten.

Mijn eigen verhaal kent één rode draad, die na een bijzondere ervaring als zevenjarig jochie voor mij mijn brandstof bleef. Mijn verhaal kun je hier teruglezen. Het begint zo: ‘Ik houd ongelooflijk van mensen, dieren, bomen, van alles eigenlijk, van heel het leven. Vanaf mijn kindertijd was die liefde er gewoon.’ Die eenvoudige beleving werd mijn brandstof. In de jaren daarna, dat ik op mijn weg honderden mensen ontmoette, raakte het mij dat ieder individueel welwillend mens een diepgaande verandering kan meemaken. Om vervolgens in de wereld te stuiten op een manier van leven die elke echte verandering afbreekt en stopt.

Onderzoekend hoe een menswaardige samenleving er uit zou zien, ontstond de afgelopen 20 jaar een ‘kaart’ met universele spelprincipes en levenswetten die een zelfontwikkelende handleiding vormen. Omdat de kernkwaliteit ‘het vermogen om diepgaand te luisteren’ is, noemde ik die kaart ‘audicratie’. Leiden vanuit luisteren – de kracht van luisteren.

Op 5 september verzorg ik een voordracht over hoe wij als mens en dus als samenleving een revolutionaire wending kunnen maken. Ik ontmoet je graag.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze lezing? Vul dan het aanmeldformulier hieronder in.

Praktische informatie

Locatie

Oude of Pelgrimvaderskerk, Delfshaven, als je je hebt aangemeld krijg je via de mail een route-beschrijving op dinsdag 3 sept.

Datum

5 september 2019

20:00 - 21:30

Investering

€25,- inclusief btw.
(€15,- voor studenten)

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze lezing? Vul dan het aanmeldformulier in onderaan deze pagina.

Een revolutionaire wending

Aanmeldformulier