Home           contactNatuurlijke transformatie


Natuurlijke transformatie

Ontdek hoe je universele wetmatigheden kan gebruiken om jouw werk als voorloper en pionier zo doeltreffend mogelijk te maken.

Een toenemend aantal mensen wil op een professionele manier en van uit zichzelf bijdragen aan een leefbare gezonde samenleving. Zowel door het starten van eigen projecten als in een bestaand team en organisatie. Mensen die initiatieven nemen en bereid zijn zichzelf in te zetten voor een wereld waar welzijn vooropstaat. Er zijn natuurlijke wetmatigheden die ons dwarsbomen als we de verbinding met de waarde in onszelf verliezen, en dus in al het andere. En die wetmatigheden ondersteunen ons als wij die waarde opnieuw opzoeken.
Met de audicratische visie in werk, bied ik een masterclass voor diegenen die als voorloper en pionier écht duurzame impact willen maken. Hoe blijf je los van mensen en systemen (ook in jezelf) die, vaak niet eens met opzet, je werk inkapselen in oude, niet duurzame structuren.

In deze masterclass wil ik vertellen vanuit mijn kennis en ervaring, en bovenal belevend werken met wat op dat moment opkomt in relatie met de deelnemers. We doen concrete oefeningen die je daarna meteen kan toepassen in jouw werk. Daardoor krijgt wat je leert direct handen en voeten.


Voor wie is deze workshop?

Een masterclass voor diegenen die als voorloper en pionier écht duurzame impact willen maken. Hoe blijf je los van mensen en systemen (ook in jezelf) die, vaak niet eens met opzet, je werk inkapselen in oude, niet duurzame structuren.

Deze masterclass is ook voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de jaartraining die start op 1 november en is een goede manier om kennis te maken met de audicratische visie en mijn manier van werken.

Aanmelden?

Helaas kun je je niet meer aanmelden. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Praktische informatie

Locatie

Landgoed Zonheuvel, Doorn

Datum

11 oktober 2019

13:00 - 17:00

Investering

€95,- exclusief btw.

Aanmelden?

Aanmelden is niet meer mogelijk, vol.