Home           contact


Open Herberg

Ontmoet en haal je hart op

Open Herberg

Op 18 april is de volgende Open Herberg. Een dag om anderen te zien en te ontmoeten. In een relaxte ruimte, met aandacht en nieuwsgierigheid. Wat is er fijner dan mensen te ontmoeten die ook onderweg zijn en hun hart volgen?

De Open Herberg is een tweemaandelijkse ontmoetingsplaats met inspiratie en oefening. Voor mensen die geïnspireerd willen leven.

Op deze plek wissel je met anderen uit wat je tegenkomt in de wereld. Blij, verwonderd, verrast, lastig of verdrietig. Thuis of in je werk, innerlijk of uiterlijk: het hele leven. Het geeft een steuntje in de rug, een moment van ruimte. Je herinnert jezelf, ook in lastige omstandigheden. En je deelt je vragen en ontdekkingen. Een dag om het leven te vieren.

We zorgen voor een dag met oefening, gesprek, verdieping en inspiratie. Met een lichte tred in de dag. Zodat je (nog) wat steviger de deur uitgaat na afloop.


Wees welkom! Ontmoet en haal je hart op.

Reacties op de eerste Open Herberg van 21 december 2019:

Ik wil jullie ontzettend bedanken. Door jullie voel ik dat je dwars door de angst heen kunt gaan om het pad van bewegen, van transformatie op te gaan. De stappen die jullie zetten en gezet hebben, komen zo bij mij binnen. Jullie zijn een prachtig voorbeeld voor mij. ( Jan )

Dank voor de zaterdag. Ben er echt zó blij mee. Ik wens je een bijzonder, mooi en liefdevol 2020. Met nog vele Herbergen. (Marjon)

Dank je voor deze mooie dag. Het thema ‘je hart ophalen’ raakte me. Ik was ontroerd om "de brief aan mezelf" uit de mond van een ander te horen. Je eigen hart horen spreken, via het hart van de ander is hartverwarmend. Ik denk dat dit prachtige feedback is aan jullie voor een dag die ‘raak’ was. (Bart)

Praktische informatie

De Open Herberg is tweemaandelijks te bezoeken. Elke Open Herberg staat op zichzelf. Als je je graag voor meerdere data wilt aanmelden kun je dit aangeven in het veld 'opmerkingen' van het aanmeldformulier.

De eerst volgende is op 18 april 2020

Tijd: 11.00 - 16.00 uur
Locatie: Centrum Well, Doelenstraat 34, Utrecht


Bijdrage: 45 euro

Begeleiding:
Suzanne Pepping


Open Herberg in 2020:
18 april: Centrum Well, Utrecht.

20 juni
29 augustus
17 oktober
19 december


Aanmeldformulier

Open Herberg