Open Herberg

Ontmoet en haal je hart op

Open Herberg

Op 22 februari is onze tweede Open Herberg. Een dag om anderen te zien en te ontmoeten. In een relaxte ruimte, met aandacht en nieuwsgierigheid. Wat is er fijner dan mensen te ontmoeten die ook onderweg zijn en hun hart volgen?

In de nieuwe bedding is de Open Herberg een tweemaandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen die geïnspireerd willen leven.

Op deze plek wissel je met anderen uit wat je tegenkomt in de wereld. Blij, verwonderd, verrast, lastig of verdrietig. Thuis of in je werk, innerlijk of uiterlijk: het hele leven. Het geeft een steuntje in de rug, een moment van ruimte. Je herinnert jezelf, ook in lastige omstandigheden. En je deelt je vragen en ontdekkingen. Een dag om het leven te vieren.

We zorgen op 21 december voor een dag met oefening, gesprek, verdieping en inspiratie. Met een lichte tred in de dag. Zodat je (nog) wat steviger de deur uitgaat na afloop.Wees welkom! Ontmoet en haal je hart op.

Praktische informatie

De Open Herberg is tweemaandelijks te bezoeken. Elke Open Herberg staat op zichzelf. Als je je graag voor meerdere data wilt aanmelden kun je dit aangeven in het veld 'opmerkingen' van het aanmeldformulier.

De eerst volgende is op 22 februari 2020

Tijd: 11.00 - 16.00 uur
Locatie: Centrum Well, Doelenstraat 34, Utrecht
Bijdrage: 45 euro

Begeleiding:
Suzanne Pepping en Marie-Annet Roosch


Open Herberg in 2020:
22 februari
18 april
20 juni
29 augustus
17 oktober
19 december


Aanmeldformulier

Open Herberg