Home           contact


Open Herberg

Ontmoet en haal je hart op

Open Herberg

Op 19 december is de volgende Open Herberg. Je bent van harte welkom.

De Open Herberg is een dag om anderen te ontmoeten en jezelf te voeden. Een relaxte ruimte, met aandacht en nieuwsgierigheid. Wat is er fijner dan mensen te ontmoeten die ook onderweg zijn en hun hart volgen?

De Open Herberg is een tweemaandelijkse ontmoetingsplaats met inspiratie en oefening. Voor mensen die vanuit hun bezieling in de wereld willen staan.

Op deze plek wissel je met anderen uit wat je tegenkomt in de wereld. Blij, verwonderd, verrast, lastig of verdrietig. Thuis of in je werk, innerlijk of uiterlijk: het hele leven. Het geeft een steuntje in de rug, een moment van ruimte. Je herinnert jezelf. En je deelt je vragen en ontdekkingen.

Een dag waarop je je kunt voeden met inspiratie, oefening en ontmoeting. Je neemt je eigen vraag mee naar de Open Herberg.

Elke Open Herberg heeft een eigen dynamiek en een eigen programma. We werken met oefeningen die je gewaarzijn en je bedding versterken. Ademoefeningen, fysieke oefeningen, individueel en samen.

Op 19 december zullen we uiteraard werken volgens de huidige richtlijnen: 1,5 meter afstand en maximaal 10 personen.

Wees welkom! Ontmoet en haal je hart op.


Reacties op de Open Herberg:

Ik wil jullie ontzettend bedanken. Door jullie voel ik dat je dwars door de angst heen kunt gaan om het pad van bewegen, van transformatie op te gaan. De stappen die jullie zetten en gezet hebben, komen zo bij mij binnen. Jullie zijn een prachtig voorbeeld voor mij. ( Jan )

Dank voor de zaterdag. Ben er echt zó blij mee. Ik wens je een bijzonder, mooi en liefdevol 2020. Met nog vele Herbergen. (Marjon)

Dank je voor deze mooie dag. Het thema ‘je hart ophalen’ raakte me. Ik was ontroerd om "de brief aan mezelf" uit de mond van een ander te horen. Je eigen hart horen spreken, via het hart van de ander is hartverwarmend. Ik denk dat dit prachtige feedback is aan jullie voor een dag die ‘raak’ was. (Bart)

Praktische informatie

Elke Open Herberg staat op zichzelf. Als je je voor meerdere data wilt aanmelden kun je dit aangeven in het veld 'opmerkingen' van het aanmeldformulier.

Tijd: 11.00 - 16.00 uur

Bijdrage: 65 euro

Begeleiding:
Suzanne Pepping


Open Herberg in 2020:

19 december: Centrum Well, Utrecht


Aanmeldformulier

Open Herberg