Home           contactEen sprong voorwaarts maken


Een sprong voorwaarts maken

Wil je leren hoe je kunt leven en werken met de universele wetmatigheden die duurzame verandering mogelijk maken? Duurzame verandering is een gevolg van onze bereidheid om te luisteren naar wat er werkelijk nodig is. Het komt van binnenuit en is gebaseerd op de essentiële natuur in mensen, in de hele natuur.

Tijdens deze praktijkmiddag gaan we door middel van inzicht, oefening en toepassing laten beleven hoezeer de kwaliteit van onze “invloed” in de wereld om ons heen afhangt van onszelf. Het vraagt liefde en verlangen om het fundament in onszelf te ontdekken van waaruit we ons leven voluit kunnen leven, onze betekenis kunnen geven. Ikzelf kan die weg alleen gaan als er ruimte in zit, geen strengheid en ambitie. Persoonlijke ontwikkeling lijkt vaak een soort verbeterproces. Als we bevrijdend willen zijn voor anderen en onze verantwoording willen nemen voor de samenleving, dan draait het om de vraag hoe bevrijdend ik in mijzelf ben. Ik zie dit niet als eerst aan mijzelf ‘werken’ en dan de wereld. De kracht van het bevrijdende zit precies in dit tegelijkertijd: ikzelf, mijn relaties, en de wereld.


Audicratie

Vanuit de vraag hoe een samenleving er uit ziet die mens - en levendienend is, ontwikkelde ik de afgelopen 20 jaar een ‘kaart’ met universele spelprincipes en levenswetten die een zelfontwikkelende handleiding vormen. De kernkwaliteit is ‘het vermogen diepgaand te luisteren’. Daarom noemde ik die kaart ‘audicratie’. Met daarin vijf gronden van een gezonde samenleving.
Je gaat deze middag aan het werk met wat de audicratie is, en met wat het jou zou kunnen bieden. Spelen, lichtheid en humor brengen ons bij de verwondering en het plezier om te mogen leven, ook als het zwaar weer is. We oefenen met verschillende natuurlijke wetmatigheden, die je een handvat geven waar je innerlijk en praktisch wat aan hebt in jouw leven. Klaar voor een sprongetje?


Voor wie is deze workshop?

Deze training is ontwikkeld voor eenieder die, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, een voorloper wil zijn in de transformatie naar een duurzame en eerlijke samenleving.

Heb je nog vragen over deze workshop? Laat het ons weten via contact@michaelderkse.com, en we nemen graag contact met je op.


Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze training? Vul dan het aanmeldformulier hieronder in.

Praktische informatie

Locatie

Landgoed Zonheuvel, Doorn

Datum

28 september 2019

14:00 - 17:00

Investering

€55,- inclusief btw.
(€25,- voor studenten)

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze training? Vul dan het aanmeldformulier in onderaan deze pagina.

Een sprong voorwaarts

Aanmeldformulier