Home           contact

Privacy Statement

Laatst bijgewerkt 7 september 2018

Academy of Soulfulness is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

www.michaelderkse.com
Academy of Soulfulness
Vossenburchkade 121
2805PE Gouda

Maria Derkse is de verwerker van je persoonsgegevens, zij is te bereiken via contact@michaelderkse.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

In geval van gratis dienst:

  • Voornaam
  • E-mailadres

In geval van betaalde dienst:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer (bij verzoek tot telefonisch contact)
  • Bankrekeningnummer (in geval van afname van een betaalde dienst)

De inhoud van de website is door de Academy of Soulfulness met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Academy of Soulfulness kan echter niet garanderen dat de inhoud en met name de daarin vervatte informatie en gegevens op ieder moment en in alle opzichten juist en volledig zijn.

Website

De website Michaël Derkse wordt beheerd door de Academy of Soulfulness. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website. Bij bezoek aan deze website kan Academy of Soulfulness gegevens van jou verwerken. Dit kan gaan om gegevens die je bijvoorbeeld via aanvraag en/of aanmeldformulieren, vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert Academy of Soulfulness jouw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat jouw persoonsgegevens door Academy of Soulfulness beschermd worden en je bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van jouw persoonsgegevens. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via contact@michaelderkse.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Bescherming Persoonsgegevens

Academy of Soulfulness en betrokkenen nemen de privacy van persoonsgegevens serieus. Jouw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toezending van informatie die is aangevraagd, voor het bevestigen van aanmeldingen, voor gratis en betaalde diensten en/of producten en voor relevante informatie in de vorm van o.a. nieuwsbrieven. Daarnaast kunnen de gegevens als basis dienen voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van de dienstverlening. De persoonsgegevens worden in dit kader geanonimiseerd en zijn dan niet meer herleidbaar tot een individuele persoon. In de Wet Bescherming Persoonsgegevens is bepaald dat persoonsgegevens uitsluitend voor welbepaalde doelen mogen worden verwerkt. Academy of Soulfulness gebruikt de door jouw verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Ten behoeve van de voorbereiding en uitvoering van overeenkomsten tussen jou en Academy of Soulfulness en het afwikkelen van betalingsverkeer en het afleveren van de diensten/goederen;
  • Om je te kunnen informeren over relevante producten en diensten, waaronder begrepen de communicatie over Academy of Soulfulness (bijvoorbeeld bij nieuwsbrieven) en het kunnen uitvoeren van promotieactiviteiten waarvoor jij je te allen tijde weer kunt afmelden;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Voor productontwikkeling en het verkrijgen van informatie voor optimalisering van de dienstverlening (bijvoorbeeld bij wijzigingen van deze website)
  • Ter voorkoming, bestrijding en afhandeling van fraude;
  • We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die we nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Derden

Academy of Soulfulness neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Academy of Soulfulness) tussen zit. Academy of Soulfulness gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • LaPosta voor het versturen van automatische emails, en nieuwsbrieven met waardevolle tips, inspiratie en aanbiedingen en gratis producten
  • Hotjar voor het verwerken en opslaan van aanmeldingen voor de nieuwsbrief
  • YourHosting website, dit is de etalage van het bedrijf
  • Boekhouding via Acmo Accountants, om aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst te voldoen en betalingen te verwerken
  • Dropbox om bestanden en gegevens op te slaan

Deze informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Werknemers (in dienstverband of op zelfstandige basis) zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Academy of Soulfulness selecteert partners met grote zorg. Eventuele samenwerking zal altijd gepaard gaan met grote zorg voor privacy. Dit Privacy Statement is echter niet van toepassing op websites van derden, ook niet als die via deze website via links kunnen worden bezocht. Neem voor verdere informatie altijd contact op met de betreffende derde partij of instelling. Academy of Soulfulness verstrekt uitsluitend je gegevens aan derden als het nodig is om aan de uitvoering met onze overeenkomst met jou te voldoen of als we aan een wettelijke verplichting moeten voldoen.

Aanpassen persoonsgegevens/uitschrijven nieuwsbrief en communicatie

Je hebt de mogelijkheid om zelf jouw gegevens uit mijn e-maillijst te verwijderen. Op aanvraag kan ik je ook inzage geven in welke gegevens in het systeem bewaard worden en deze gegevens kunnen indien je dat wil verwijderd worden uit de administratie. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je opvragen via contact@michaelderkse.com, of onderaan de nieuwsbrief bij 'gegevens inzien en wijzigen'. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar contact@michaelderkse.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Academy of Soulfulness zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Academy of Soulfulness wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Academy of Soulfulness bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens: zo lang klant actief is, of tot zij/hij zichzelf uitschrijft
  • Adres: zo lang klant actief is, of tot zij/hij zichzelf uitschrijft
  • Klantgegevens moeten 7 jaar bewaard blijven (wettelijke verplichting van de belastingdienst)

Cookies

Academy of Soulfulness maakt geen gebruik van technische, functionele of analytische cookies.

Beveiliging persoonsgegevens

Academy of Soulfulness neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met contact@michaelderkse.com.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Bovenaan zie je steeds de datum van de meest recente update.