Home           contact

Michaël Derkse

Michael Derkse

Foto: Hapé Smeele

Grondlegger en inspirator

Michaël Derkse heeft de afgelopen veertig jaar een schatkamer aan kennis over transformatie en bewustzijn opgebouwd. Hij is grondlegger van de Pulsar Visie en de Audicratie. Het is een bron waar mensen die willen bijdragen aan werkelijk duurzame verandering uit kunnen putten, en daarmee echte impact kunnen hebben in de samenleving.

Lees hier meer over Michaël.

Suzanne Pepping


Trainer, programma ontwikkelaar
Suzanne Pepping begeleidt al ruim 15 jaar mensen en verandering. De kennis over natuurlijke transformatie is essentieel in de wereld van nu. Ieder mens, of het nu in zijn eigen leven of in zijn werk is, kan hiermee zijn impact in de wereld vergroten. Door bezieling en handelen te laten samenvallen. En dat niet alleen, het gaat ook om je leven ten volle leven, vanuit wie je echt bent.

Ik wil met mensen die verlangen naar voluit leven en naar een gezonde samenleving op pad. Dit doe ik ook met de blik op de generaties na ons. Het is van wezenlijk belang dat toekomstige generaties kunnen bouwen aan een wereld waarin we natuurlijke principes centraal stellen in ons leven en werk.

Lees hier meer over Suzanne.

Bestuur

Michaël Derkse Foundation

Suzanne Pepping en Iskander Derkse vormen samen het bestuur van de Stichting 'Michaël Derkse Foundation'.