Michaël Derkse


Grondlegger en inspirator.

Michaël Derkse heeft de afgelopen veertig jaar een schatkamer aan kennis over transformatie en bewustzijn opgebouwd. Hij is grondlegger van de Pulsar Visie en de Audicratie. Het is een bron waar mensen die willen bijdragen aan werkelijk duurzame verandering uit kunnen putten, en daarmee echte impact kunnen hebben in de samenleving.

Lees hier meer over Michaël.

Suzanne Pepping


Trainer, programma ontwikkelaar en voorzitter
Michaël Derkse Foundation

De kennis over natuurlijke transformatie is essentieel in de wereld van nu. Ieder mens, of het nu in zijn eigen leven of in zijn werk is, kan hiermee impact hebben, op weg naar een wereld die klopt. Door zelf te kunnen doen wat klopt.

Ik wil met de MDF de pioniers van nu bagage geven waarmee zij op pad kunnen in hun werk. Dit doe ik met de blik op de generaties na ons. Het is van wezenlijk belang dat toekomstige generaties kunnen bouwen aan een wereld waarin we natuurlijke principes centraal stellen in ons leven en werk.

Lees hier meer over Suzanne.

Marie-Annet Roosch


Programma begeleider, stemacteur, pulsarcoach,
secretaris/penningmeester Michaël Derkse Foundation

De wereld van nu is in beweging. Er is onrust, drukte, angst, gekte, onzekerheid. Oude systemen vallen uit elkaar.
Wat ik ieder mens toewens is dat je in de gekte kunt blijven staan en zeggen HIER BEN IK.
Zodat je vanuit die stevigheid kunt kiezen en doen wat voor jou klopt. En daarmee als vanzelf bijdragen aan gezond samenleven.

Ik wil mijn kennis en kunde over hoe je dat doet praktisch toegankelijk maken.
In de MDF zal ik met programma’s, ingesproken oefeningen en booklets over Pulsarthema’s deze kennis aanbieden. Zodat jij kunt zeggen HIER BEN IK.

Bestuur MDF


Michaël Derkse Foundation

Suzanne Pepping, Marie-Annet Roosch en Iskander Derkse vormen samen het bestuur van de Stichting 'Michaël Derkse Foundation'.

Op 6 januari 2020 was de eerste bestuursvergadering in Amersfoort.