Home           contact

Over Suzanne Pepping

Mijn ervaring is, dat wanneer mensen ruimte kunnen en durven geven aan wie ze zijn en wat ze willen, heel natuurlijk een momentum ontstaat van echte verandering. Of het nu gaat om verandering in je persoonlijk leven, je werk, samenwerking of onze samenleving. De dynamiek en principes die duurzame verandering mogelijk maken, zijn dezelfde.

Ik ontwikkelde mijn visie die ik ‘Doen wat klopt’ noemde. De kwaliteit van ons (samen)leven en onze impact in de wereld hangen totaal af van de mate waarin onze bezieling samenvalt met ons handelen. Dit is geen stabiele situatie, het is continu in beweging. Het begint ermee, jezelf te leren kennen en te handelen vanuit wie je bent en wat je echt wilt. Dat vraagt oefening en alertheid. In samenwerking geldt dit net zo goed: van waaruit werk je samen, wat is waar het je om gaat? En kun je dit in contact brengen zodat creatieve, impactvolle ideeën en acties kunnen ontstaan?

Met deze ervaring, vond ik herkenning en verdieping in de Pulsar Visie en Audicratie. Na een periode in de school van Michaël Derkse, gingen we samenwerken. Met zijn afnemende gezondheid, bereidde Michaël me voor op het voortzetten van zijn werk. Vanuit de Foundation wil ik de schat aan kennis en ervaring die hij heeft nagelaten verder ontwikkelen en verspreiden.

Ik kan namelijk enorm genieten van de wereld en van mensen én me tegelijk bezorgd voelen over de enorme uitdagingen die we op onze planeet en in onze samenleving hebben. Van daaruit ervaar ik de urgentie om de kennis over duurzame verandering te delen. We kunnen onze kwaliteit ten gunste van de samenleving aanwenden.

Thuis ben ik samen met Bart en onze dochters Lieve en Roselie. We wonen in Doorn, bij de bossen, waar ik enorm graag ben en waar ik ook de Wandelclass verzorg.

Heb je een vraag of een wens, neem dan contact met me op via contact@michaelderkse.com.


1998 – 2004   
Studie Bedrijfswetenschappen, Human Resource Management

2005 – 2007   
Organisatieadviseur

2007 – 2011   
Teamleider organisatieadvies

2011 – heden   
Oprichter en eigenaar Hartgroeien, Doen wat klopt

2019  
Michaël Derkse Foundation, begeleider en voorzitter